Politerno > Україна і світ > “Перше нормальне спілкування президента України”: росканал показав “інтерв’ю” Зеленського

“Перше нормальне спілкування президента України”: росканал показав “інтерв’ю” Зеленського

  • 16 Грудня, 2019
  • 1217 Переглядів
  • 0

Телеканал “Росія 1” показав відеозапис із коментарем президента України Володимира Зеленського, яке кореспонденти каналу записали в кулуарах “нормандської зустрічі” в Парижі і анонсували раніше як “інтерв’ю”.

Про це повідомляє канал “Росія 24” в Youtube.


Мінськ Мінськом, але час йде, час змінюється. У нас інші трошки погляди. Я вважаю, що, в принципі, нашій країні видніше, тому що це наша країна, і ми дуже добре знаємо людей, які живуть на окупованих територіях. Я вважаю, що головне – що ми почали всі спілкуватися. Це найголовніше”, – заявив Зеленський.

Президент зазначив, що вважає правильним початком факт зустрічі такого формату.

“У нас є можливість досягти результату – це кінець війни в Україні”, – додав він.

Журналісти телеканалу в сюжеті підкреслюють, що “за останні 6 років це було перше нормальне повноцінне спілкування президента України з російськими журналістами”.

Вони також відзначили, що, коли російські журналісти поставили запитання президенту України, “охоронець на секунду намагався перешкодити, але сам Зеленський дав повноцінну розгорнуту відповідь”.

12 грудня російський пропагандистський телеканал “Росія 1” повідомив, що президент України Володимир Зеленський дав перше повноцінне інтерв’ю російським журналістам. Канал пообіцяв показати інтерв’ю в неділю в передачі “Москва. Кремль. Путін”.

Прессекретарка президента Юлія Мендель зазначила, що не організовувала жодного подібного інтерв’ю.

Пізніше сам Зеленський в ефірі каналу “1+1” спростував інформацію про інтерв’ю російському пропагандистському каналу “Росія 1”.

“Журналістка була, дівчина, вона запитала мене щось у коридорі, я їй щось відповів у коридорі. Отаке інтерв’ю”, – сказав він.

Читайте також: Напередодні зустрічі Зеленського з Алієвим Київ видав Баку азербайджанського активіста

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE