Politerno > Україна і світ > Україною правлять четверо: бандит, його адвокат, зрадник і дурень – Піонтковський (Відео)

Україною правлять четверо: бандит, його адвокат, зрадник і дурень – Піонтковський (Відео)

  • 10 Січня, 2020
  • 10891 Переглядів
  • 0

Помічник президента Володимира Зеленського Андрій Єрмак, який був учасником справи про імпічмент президента США Дональда Трампа, особисто наполягав, що Україна нібито розв’язала війну.

Про це розповів відомий російський політолог Андрій Піонтковський в інтерв’ю «Брехня путінського режиму».

Зокрема, він розповів, звідки виникли Формула Штайнмайера і обов’язки України відступити в трьох місцях на лінії зіткнення.

“Виявляється, Єрмак підписав від лінії України такі угоди 12 липня і 2 вересня на контактній групі.

Волкер розповідав фантастичну річ: особисто Єрмак дуже довго і наполегливо їм розповідав, що це Україна була винна у війні, Порошенко – партія війни, і для переконань він вдавався до таких прийомів, виймав з кишені, мало не зі сльозами на очах, якісь фотографії людей, яких він називав своїми родичами”, – заявив Піонтковський.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Радник Зеленського Єрмак працює на Кремль – Піонтковський

За його словами, як з’ясувалося, ніяких загиблих родичів у помічника Зеленського не було. А на контактній групі він розповідав, як ненавидить Петра Порошенка, ніколи йому не пробачить їх загибель, і що вважає особисто його винуватцем смерті, а не президента РФ Володимира Путіна.

«Для мене це остання ланка, яка стала у всю цю мозаїку зради українського керівництва.

Тобто Єрмак – так поводитися, з такими ГБшнимі прийомами, це як Путін приблизно так само вербував Буша. Для мене абсолютно очевидно, що Андрій Єрмак – свідомо діючий агент путінського режиму.

Ось ці чотири людини – вище українське керівництво: бандит Коломойський, його адвокат БогданЄрмак, який відпрацьовує інтереси Кремля і, можливо, безневинний дурник або прекрасно граючий таку роль актор ЗеленськийЦя четвірка підставила Україну”, – резюмував аналітик.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Єрмак тісно спілкується із Сурковим і серйозно інтегрований у російський істеблішмент – Безсмертний (Відео)

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE