Politerno > Україна і світ > Сивохо разом з ексрегіоналами, котрі дружелюбно налаштовані до “ДНР”, роздає подарунки

Сивохо разом з ексрегіоналами, котрі дружелюбно налаштовані до “ДНР”, роздає подарунки

  • 4 Лютого, 2020
  • 995 Переглядів
  • 0

У суботу, 1 лютого, радник секретаря РНБО Сергій Сивохо відвідав місто Слов’янськ Донецької області. Візит був здійснений спільно з колишніми регіоналами, повідомляють Новини Донбасу.

Так, 1 лютого Сивохо прибув в Слов’янськ на Всеукраїнський турнір з плавання серед дітей з інвалідністю. Поруч з ним був помічений багаторазовий чемпіон Паралімпійських ігор з плавання, почесний громадянин Донецька і Слов’янська Віктор Смирнов, який є одним із засновників Всеукраїнської громадської організації «Земляцтво — Рідний Донбас».

Серед засновників цієї організації значаться також екс-нардеп V і VI скликань від Партії регіонів Тетяна Бахтєєва. Депутатом VII скликання була обрана від партії «Опозиційний блок». Крім цього обіймала посаду голови Комітету з питань охорони здоров’я. З 2014 року Бахтєєва вважає, що Україна повинна вести діалог з терористами “ДНР”.

Засновниками також значаться екс – заступник голів Донецької області Вадима Чупруна і Анатолія Близнюка Борис Адамов, народний депутат Верховної ради України 2, 4 — 7 скликань від Партії регіонів Валентин Ландик, а також ще один екс-регіонал Валерій Коновалюк.

У басейні Слов’янська разом з радником РНБО журналісти помітили і екс-регіонала Владислава Лук’янова, який в 2014 році входив до складу депутатської групи «За мир і стабільність» і відвідував Держдуму РФ.

У понеділок, 3 лютого, Сивохо разом з колишньою регіоналкою Бахтєєвою відвідав Донецьку обласну дитячу лікарню в Слов’янську. Вони подарували установі медінструменти. За чий рахунок вони були придбані, не повідомляється.

Читайте також: Сивохо: потрібно вибачатися перед окупантами

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE