Politerno > Україна і світ > Викрито доларового мільйонера в СБУ, – Bigus.info

Викрито доларового мільйонера в СБУ, – Bigus.info

  • 25 Лютого, 2020
  • 1573 Переглядів
  • 0

Сім’я Герсака володіє чотирма авто, двома елітними квартирами в Києві і землею неподалік від столиці, стверджують журналісти.

Керівник управління Служби безпеки України в Миколаївській області Віталій Герсак, який займає цю посаду з вересня минулого року, має багатомільйонні статки.

Про це йдеться в розслідуванні журналістів проекту Bihus.info.



Як відзначають журналісти, вся кар’єра Герсака пов’язана зі службою в правоохоронних органах – МВС, СБУ, розвідці. Зараз його сім’я живе в новобудові бізнес-класу в центрі Києва, де дружині головного СБУшника Миколаївщини Юлії належить дві квартири і два паркомісця. За оцінками авторів розслідування, вартість такої нерухомості може становити близько $ 400 тисяч.

Під Києвом дружина Герсака придбала землю під дачу вартістю близько $ 200 тисяч.

Також сім’я Герсаков, за даними журналістів, володіє як мінімум чотирма авто, які записані, в тому числі на тещу чиновника.

“Мінімум 4 тачки, вартістю понад 270 000 доларів, дві квартири за 400 000 доларів, землю приблизно за 200 000 доларів. І це все на з / п звичайного держслужбовця, якому допомагають мама, теща і дружина. До речі, на зображенні перлина колекції Тойота тундра – тюнингованная ініціалами СБУшника і малюнками російських вертольотів (ніякого палева, ага) “, – зазначають автори розслідування.

За даними журналістів, влітку своя машина з’явиться в нині 16-річного сина Герсаков. Про це він вже повідомив в своєму Instagram.

Сама Юлія Герсак спілкуватися з журналістами відмовилася. Не став давати коментарі і глава СБУ регіону.

Читайте також: Звільнені з полону два місяці живуть без грошей, а Зеленський про дівчинку з собачкою переживає, – Бутусов

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE