Politerno > Тернопільщина > Посада в апараті голови Тернопільської ОДА вартує щонайменше 500 доларів – громадський активіст

Посада в апараті голови Тернопільської ОДА вартує щонайменше 500 доларів – громадський активіст

  • 13 Квітня, 2020
  • 6299 Переглядів
  • 0

На Тернопільщині, поки голова ОДА Володимир ТРУШ зайнятий проблемами з Covid-19, то в ОДА йде «дерибан» посад Порошенківськими прибічниками.

Про це пише на своїй сторінці у Facebook громадський активіст Роман Довбенко.

Знайомий нам усім одіозний Валов Олег Володимирович, який працював заступником голови ОДА при Барні С.С., повертається на туж саму посаду, де не дочекавшись призначення, але вмовив свого старого товариша новопризначеного голову ОДА відмінити «реорганізацію» УКБ Тернопільської ОДА та залишивши славетного усім нам відомого по низці причетних корупційних схем Кузяка Віктора Степановича“, – пише Р.Довбенко.

Він також зазначає, що товариш та соратник Валова О.В., відомий своїм скандалом з НАЗК щодо незаконного «нарахуванням премії самому собі» керівник апарату Тернопільської ОДА Сікіринський Віталій Володимирович, який на даний час відчув підтримку від керівництва, почав «ПРОДАВАТИ» посади в Тернопільській ОДА.

… як повідомляють нам діючі працівники, щоб отримати посаду в апараті ОДА потрібно віддати невеличку грошову допомогу в сумі 500 доларів США, натомість керівник апарату посприяє у здачі тестів на державну службу, також працівники ОДА пожалілись нам, що Сікіринський В.В. їх заставляє віддавати половину нарахованої премії, оскільки у нарахуванні вказаної премії він особисто сприяє, а тому за його піклування половину потрібно віддати“, – зазначає громадський активіст.

Тому, ми сподіваємось на те, що Команда «ЗЕ» дійсно хоче щось змінити в Державі, а не йти по стопах своїх попередників, які обкрадали Україну все життя та роблять і зараз при діючій владі.

Будем уважно стежити за новими призначеннями Голови Тернопільської ОДА Володимира ТРУША, який надіємося не піде на повідку у Валова О.В., а має власні кадри“, – підсумовує Роман Довбенко.

Чи спроможний новий голова Тернопільської ОДА Володимир ТРУШ звільнити Порошенківську корумповану команду. На…

Опубліковано Романом Довбенком Неділя, 12 квітня 2020 р.

Читайте також: На Тернопільщині респіратори лікувальним закладам продають за найвищу ціну в Україні

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE