Politerno > Україна і світ > Зеленського помістили в інформаційний карантин і продовжують вводити в оману – Гончарук

Зеленського помістили в інформаційний карантин і продовжують вводити в оману – Гончарук

  • 14 Травня, 2020
  • 954 Переглядів
  • 0

Експрем’єр-міністр Олексій Гончарук заявив, що у перший рік президентства Володимира Зеленського його команда складалася з 3 типів людей: за зміни, за президента і за себе.

Про це Гончарук написав на власній сторінці у Facebook.

“Перший тип членів команди просував ідеї та боровся за зміни. Зараз їх залишилось дуже мало. Другий тип людей турбувався найперше за те, щоб не нашкодити Президенту. Це найближчі до нього люди. Майже сім’я. Третій тип людей — пристосуванці, які використали Президента як соціальний ліфт. Вони уникають “непопулярних тем”, будують або свої годівнички, або відпрацьовують чи нарощують собі “рейтинг”. Таких переважна більшість”, – зазначив політик.

За словами Гончарука, Зеленського “помістили в інформаційний карантин” і продовжують вводити в оману, що, у свою чергу, спонукає до прийняття суперечливих рішень. А започаткованим урядом Гончарука позитивним змінам тепер якщо не “дали задню”, то принаймні поставили на паузу.

Експрем’єр зазначив, що турборежим має плюси і мінуси. Він дає можливість швидко провести необхідні зміни, а потім поступово виправляти дрібні недоліки, яких на такій швидкості неможливо уникнути, та працювати з негативними ефектами. Тобто ця стратегія передбачає, що спочатку буде складно, але отримані на 2-3-й рік результати перекриють негатив від недоліків та незручностей.

Нагадаємо, в інтерв’ю Lb.ua ексгенпрокурор Руслан Рябошапка заявив, що ексглава ОП Андрій Богдан відіграв ключову роль у перемозі на президентських виборах Володимира Зеленського.

Позафракційний (був виключений з фракції “Слуга народу”) народний депутат Антон Поляков зареєстрував у парламенті в середу, 13 травня, постанову про скасування результатів голосування за закон №2571-д – законопроекту про банки, – який Верховна Рада цього ж дня підтримала у другому читанні та в цілому.



Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE