Politerno > Україна і світ > Стерненка в СБУ визнали потерпілим, але залишили питання у справах проти Кузьменко, Антоненка та Чорновол

Стерненка в СБУ визнали потерпілим, але залишили питання у справах проти Кузьменко, Антоненка та Чорновол

  • 18 Травня, 2020
  • 1035 Переглядів
  • 0

Під головним управлінням СБУ у Києві зібралися люди на підтримку Сергія Стерненка, котрого, зрештою, визнали потерпілим і ознайомили з матеріалами справи.

Втім, до активіста залишається низка питань у справах проти Кузьменко, Антоненка, Чорновол, які шиті білими нитками і викликають цілком законі занепокоєння, що держава використовує силу законно, повідомив народний депутат VIII скликання від “Народного фронту” Андрій Тетерук на сторінці в мережі Facebook.

“Прийшов підтримати Стерненка Сергія, якого викликали в СБУ. Очевидно, що тиск на нього з боку чинної влади та посіпак Кремля мав завершитися врученням підозри про навмисне вбивство. Але кількість небайдужих громадян, які сьогодні зібралися на його підтримку, змінили таке рішення”, – зазначив Тетерук.

За словами екснардепа, Стерненка сьогодні визнали потерпілим і тільки ознайомили з матеріалами справи.

“Але залишається низка питань щодо справ проти Кузьменко, Антоненка, Тетяни Чорновол, які шиті білими нитками і викликають цілком законне занепокоєння, що держава використовує силу в законний спосіб. Буду уважно спостерігати за тим, аби не дозволити чинній владі перетворити Україну з правової на понятійну державу” , – наголосив Тетерук.

Також він закликав взяти участь у мітингу 24 травня на Майдані Незалежності.

Нагадаємо, Вищий антикорупційний суд зобов’язав НАБУ відкрити кримінальне провадження за повідомленням про недекларування генпрокурором Іриною Венедіктовою майна.

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE