Politerno > Україна і світ > Холодницький звільнився із САП

Холодницький звільнився із САП

  • 21 Серпня, 2020
  • 705 Переглядів
  • 0

Очільник Спеціалізованої антикорупційної прокуратури (САП) Назар Холодницький написав заяву про звільнення.

Про це він повідомив на сторінці в мережі Facebook.

Холодницький нагадав, що в 2015 році розпочато процес створення системи антикорупційних органів, метою яких була ефективна боротьба з корупцією в Україні.

“З цією метою під час відкритого конкурсу восени 2015 обраний перший в історії України керівник Спеціалізованої антикорупційної прокуратури та інших керівників підрозділів САП”, – зазначив він.

За словами Холодницького, з 2015 по 2020 рік САП і НАБУ практично завжди були в “опозиції” до всіх правоохоронних структур та представників політичних партій.

“З 2015 року минуло 5 років. Озираючись назад, можу сказати, що це були водночас одні із найбільш тяжких та цікавих років у моєму житті. Доля надала мені можливість очолити Спеціалізовану антикорупційну прокуратуру… Сьогодні дерево, яке було посаджено п’ять років тому дає перші плоди – корупціонери, які раніше були кастою недоторканних, отримують реальні строки”, – підкреслив він.

Холодницький упевнений, що Спеціалізована антикорупційна прокуратура та Національне антикорупційне бюро України виконають свою місію.

“Я дякую своєму колективу за відданість справі, чесніть та непідкупність – ми гідно виконуємо свою роботу. У діяльності САП були також злети та падіння, розчарування…це природній процес… Однак у найтяжчі періоди ми залишалися єдиною командою, тому я дякую кожному з Вас за підтримку. 14 років я віддав прокуратурі, з яких 5 років свого життя я повністю присвятив САП, про що не шкодую жодного дня … PPS. Далі буде… “, – підсумував Холодницький.



Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE