Politerno > Україна і світ > Злочевський домовився з Печерським судом але пізно – агент НАБУ Шевченко

Злочевський домовився з Печерським судом але пізно – агент НАБУ Шевченко

  • 2 Грудня, 2020
  • 841 Переглядів
  • 0
Злочевський - Бурісма

У справі про хабар у $ 6 млн керівництву НАБУ і САП за закриття справи проти міністра екології часів Януковича Миколи Злочевського перевірені всі матеріали негласних слідчо-розшукових дій та підтверджена їхня справжність.

Про це агент НАБУ Євгеній Шевченко написав на своїй сторінці у фейсбуці.

“Протягом пів року, а саме з липня, тривали численні експертизи у справі, досліджувалася на відповідність кожна купюра з $ 6 млн, звірялися номери – на це у групи з чотирьох експертів пішов майже місяць. Також проходив експертизу кожен аудіо- та відеозапис, який було здійснено в рамках негласних слідчо-розшукових дій – всі мої переговори з підозрюваними, їхні голоси і зображення були визнані ідентичними. Таким чином маємо залізобетонну доказову базу”, – написав Шевченко, коментуючи закінчення розслідування у справі про хабар Злочевського в $ 6 млн.

Крім того, за словами Шевченка, Злочевський домовився з Печерським судом і на сьогодні було призначено засідання з уже готовим рішенням – забрати у НАБУ справу Злочевського і передати його Нацполіції.

“Але “Коля – хороший хлопець” трохи не встиг: детективи відкрили підозрюваним матеріали кримінального провадження для ознайомлення – слідство завершено”, – підсумував агент НАБУ.

Нагадаємо, 12 червня перший заступник голови Державної податкової служби Києва Микола Ільяшенко з подільниками дав хабар НАБУ і САП у 5 мільйонів доларів за закриття справи проти ексміністра часів Януковича Миколи Злочевського (за ч. 5 ст. 191 ККУ – привласнення, розтрата майна і ч . 3 ст. 209 ККУ – відмивання грошових коштів, здобутих злочинним шляхом).

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE