Politerno > Україна і світ > Суд заблокував кілька Telegram-каналів через підозру у роботі на Кремль

Суд заблокував кілька Telegram-каналів через підозру у роботі на Кремль

  • 25 Лютого, 2021
  • 549 Переглядів
  • 0

Київський райсуд Харкова зобов’язав інтернет-провайдерів, операторів та провайдерів телекомунікацій в Україні заблокувати доступ до чотирьох Telegram-каналів, які СБУ підозрює у роботі на спецслужби РФ.

Про це повідомляє Національна комісія, що здійснює державне регулювання у сфері зв’язку та інформатизації з посиланням на рішення суду від 23 лютого.

“Накласти арешт на майнові права інтелектуальної власності, які виникають у користувачів мережі інтернет при використанні Telegram-каналів: “Резидент”, “Легитимный”, “Картель”, “Сплетница” шляхом зобов’язання Інтернет-провайдерів, операторів, провайдерів телекомунікацій, що здійснюють діяльність на території України… закрити до них доступ – до скасування арешту майна у встановленому нормами КПК порядку”.

Повідомляється, ухвала може бути оскаржена упродовж 5 днів з дня її оголошення.

Нагадаємо, 1 лютого стало відомо, що СБУ викрила масштабну агентурну мережу, яка займалася розвідувально-підривною діяльністю на замовлення спецслужб РФ.

За даними слідства, “головним менеджером” агентурної мережі є одесит, один із організаторів масових заворушень під час одеського “Антимайдану” Артем Давидченко. Наразі його розшукують правоохоронні органи за кількома статтями Кримінального кодексу.

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE