Politerno > Україна і світ > Компанія “Військсервіс Волонтер” поставляє в ЗСУ тухле м’ясо і гнилі овочі та фрукти. ФОТО

Компанія “Військсервіс Волонтер” поставляє в ЗСУ тухле м’ясо і гнилі овочі та фрукти. ФОТО

  • 25 Березня, 2021
  • 1651 Переглядів
  • 0

Антимонопольний комітет вже тричі скасував тендер, на якому ця компанія отримала право постачати продукти в армію, але рішення не виконуються.

Про це пише у Фейсбуці народна депутатка “Голосу” Соломія Бобровська.

На фото реальні продукти, які Міністерство оборони України закуповує для нашої армії. Значну частину тендерів на постачання харчів виграє компанія фаворит – ВІйськсервіс Волонтер. З високою націнкою вони постачають в Збройні Сили України гниле м’ясо, овочі та фрукти з пліснявою”, – написала нардепка.

За словами Бобровської, таких випадків дуже багато, але керівництво Міноборони ігнорує скарги на продукти, а глава відомства Таран у відповідь на її запитання заявив, що таких порушень давно немає.

“А тим часом у Міноборони – два невиконані рішення суду, три рішення АМКУ, і кілограми гнилих продуктів, які купують для армії за гроші платників податків. Дуже чекаю засідання Комітету ВРУ з питань національної безпеки, оборони та розвідки з цього питання “, – додала Бобровська.

Інформацію про гнилі продукти в армії підтверджує радник командувача Сухопутними військами Олена Шевцова.

“При цьому цькують зампотилів бригад, щоб це все брали. Якщо не прийняти одразу, виникають незручності, тому що заміна продуктів – це час, а годувати людей потрібно вже сьогодні, і штрафи для цих покидьків не страшні”, – написала вона.

За словами Шевцової, це питання в армії порушували вже неодноразово, і нещодавно відбулася нарада за участю керівника компанії, який обіцяв виправити ситуацію, але нічого не змінилося.



Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE