Politerno > Україна і світ > Точкові удари Ізраїлю по Сектору Гази: палестинські оператори не бояться знімати бомбардування. ВIДЕО

Точкові удари Ізраїлю по Сектору Гази: палестинські оператори не бояться знімати бомбардування. ВIДЕО

  • 14 Травня, 2021
  • 864 Переглядів
  • 0

Ізраїль знищує будинки терористів без нанесення шкоди мирним жителям і цивільним особам, а оператори в Секторі Гази знімають це на відео поблизу і без захисту. Потім зняти кадри використовуються для ілюстрації “злочинів ізраїльської воєнщини”.

Про це пише в Facebook головний редактор Цензор.НЕТ Юрій Бутусов.

 

Він опублікував відеоролик, знятий 11 травня в Секторі Гази. На відео чоловіки в цивільному одязі без засобів захисту знімаються з дуже близької відстані, як ізраїльські ракети знищують будинок палестинських терористів.

“За дві години до атаки район був засипаний попередженнями про швидку атаку по цьому конкретному будинку. Щоб усі мешканці і мешканці сусідніх будинків змогли піти і сховатися, щоб не постраждав жоден цивільний. Щоб ті, хто вбиває цивільних ізраїльтян, змогли врятувати свої сім’ї, і жоден невинний не постраждав. Тому палестинські оператори заздалегідь приїхали і розмістилися для зйомки”, – написав Бутусов.

Він зазначив, що оператори абсолютно не бояться постраждати під час обстрілу. Вони навіть не припускають, що ізраїльські військовослужбовці можуть прийняти людей з оптикою на даху за снайперів чи спостерігачів.

“Тому пропаганда палестинських терористів безстрашно знімає ролик про те, як страшні ізраїльтяни бомблять Сектор Гази. І ці ролики сотні мільйонів людей побачать без коментарів, вони побачать у цьому тільки свавілля, несправедливість, жорстокість ізраїльтян, які громлять житлові квартали палестинців. І ніхто не буде з’ясовувати причин, а вербувальники з таким відео набиратимуть нові загони добровольців для джихаду. Ось так розкручується маховик сучасної війни. Чи треба тут ще щось пояснювати?”, – підсумував Бутусов.



Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE