Politerno > Україна і світ > Зеленський просить нардепів та олігархів, які вилетіли з України, протягом 24 годин повернутися

Зеленський просить нардепів та олігархів, які вилетіли з України, протягом 24 годин повернутися

  • 14 Лютого, 2022
  • 674 Переглядів
  • 0

Президент Володимир Зеленський закликав нардепів та олігархів, які виїхали з України, протягом 24 годин повернутися. Також глава держави повідомив, що його сім’я у Києві.

Про це Зеленський заявив під час пресконференції з канцлером Німеччини Олафом Шольцем.

“Моя родина завжди зі мною, завжди з Україною. І це без пафосу. Я президент, моя дружина – перша леді, повинна показувати своїм прикладом, як потрібно поводити себе.

Це не обов’язково для всіх інших, але я вважаю, що це принципова річ, дуже важлива для держави, для суспільства.

Щодо бізнесменів… Ви сказали, до речі, 30 чартерів лише учора (13 лютого – ред.). Це говорить про те, що у нас багата країна. Головне, щоб вони порожніми вилітали, а не вивозили щось з України.

Люди, які знаходяться за кордоном, депутати різних партій… Ми повинні надавати їм сигнал від держави, Верховної Ради, спікера, я від себе особисто хотів би їх попросити, щоб впродовж 24 годин вони все ж таки повернулися у державу. Вважаю, що вони повинні повернутися.

Інакше треба робити нам усім, як державі та керівництву, робити серйозні висновки. І, повірте мені, ми їх зробимо”, – зазначив Зеленський.

Зеленський так само звернувся до олігархів, зазначивши, що держава не впливатиме на бізнес, але вважає, що ті повинні повернутися до підприємств та своїх співробітників.

Нагадаємо, у понеділок відбулася погоджувальна рада представників парламентських фракцій і груп. Голова ВР Стефанчук закликав нардепів не панікувати.



Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE