Politerno > Україна і світ > Окупанти захопили дві вантажівки ЗСУ, мчать у центр Києва, за ними колона росвантажівок. Усі знешкоджені

Окупанти захопили дві вантажівки ЗСУ, мчать у центр Києва, за ними колона росвантажівок. Усі знешкоджені

  • 25 Лютого, 2022
  • 2629 Переглядів
  • 0

Росіяни захопили два авто ЗСУ і рухалися до центру Києва, за ними послідувала колона російських вантажівок. Станом на 9:45 вантажівки знешкодили. 

Про це заступниця міністра оборони Ганна Маляр у Facebook

“Російські військові захопили два автомобілі ЗСУ, переодяглися у форму українських військових і на швидкості рухаються до центру Києва зі сторони Оболоні. За ними слідує колона російських військових вантажівок”, – зазначила Маляр.

Заступник міністра додала, що вони обов’язково будуть знешкоджені. Згодом Маляр оновила пост, вказавши, що вантажівки знешкодили.

Сухопутні війська ЗСУ: “УВАГА! Противник використовує нашу техніку!

Диверсійно-розвідувальні групи збройних сил РФ використовують автомобільну техніку, захоплену у Національної гвардії України, для глибокого проникнення у тил українських позицій.

Зокрема, вороги використовують два ББМ “Козак”, три КРАЗИ та ГАЗ-66.

Крім цього, окупанти одягнені у військову форму ЗС України”.

ЗСУ просять громадян України бути пильними та у разі отримання будь-якої інформації повідомляти правоохоронні органи.

Окупаційні війська, наступаючи на Київ із Зони відчуження, зупинилися біля смт Іванків, після того як оборонці підірвали міст. Також стало відомо, що українські військові утримали оборону та відбили прорив російських військ під Черніговом.

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE