Politerno > Україна і світ > Героїзм ЗСУ: захисники на одній БМП захопили 6 російських танків під Харковом

Героїзм ЗСУ: захисники на одній БМП захопили 6 російських танків під Харковом

  • 2 Березня, 2022
  • 1293 Переглядів
  • 0

Батальйон ЗСУ на одному БМП-2 та з одним ПТРК Джавелін захопив одразу 6 російських танків у бою під Харковом.

Про це повідомив журналіст Юрій Бутусов у Facebook.

“Механізований батальйон однієї з бригад ЗСУ в бою під Харковом захопив відразу 6 (шість) новітніх російських танків Т-80БВМ зі складу 200-ї мотострілецької бригади ЗС РФ, якою командує полковник Денис Курило (але командувати йому не довго залишилося – своєму ютуб-каналі я розкрию обставини його ганебної втечі та розгрому двох батальйонних тактичних груп 200-ї бригади одним, наголошую, одним батальйоном ЗСУ на БМП-2 і з одним ПТРК Джавелін)”, – зазначив Бутусов.

За словами Бутусова, комбат батальйону як справжній господарник всі танки забрав – і незабаром у складі “нашого батальйону з’явиться позаштатна танкова рота на новітній російській техніці з мінімальним пробігом”. Також наші воїни захопили російський паливозаправник. 

Журналіст зазначив, що російські танки озброєні новітніми підкаліберними та керованими снарядами, які захисники будуть “застосовувати по залишках тієї самої нещасливої ​​200-ї бригади”.

Нагадаємо, на Миколаївщині учора ЗСУ розбили велику ворожу колону, сьогодні в районі Балівного висадився ворожий десант, людей просять покинути вулиці.

Глава МЗС країни-агресора РФ Сергій Лавров заявив, що третя світова війна була б ядерною.

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE