Politerno > Україна і світ > Шуфрича, який збирав дані про блокпост, затримала Тероборона

Шуфрича, який збирав дані про блокпост, затримала Тероборона

  • 4 Березня, 2022
  • 3579 Переглядів
  • 0

Народного депутата з фракції партії ОПЗЖ Нестора Шуфрича затримано батальйоном Тероборони за спробу сфотографувати блокпост.

Про це повідомив депутат Київської міськради Олександр Погребинський у Facebook.

 

206 батальон затримав Шуфріча! Брати по Зброї кращі! Воно (Шуфрич – УП) вирішило пофотографувати один з постів нашого батальону”, – зазначив депутат.

За словами нардепа “Європейської солідарності” Володимира Ар’єва, на Шуфрича чекає бесіда в СБУ.

Журналістка Валерия Єгошина розповіла, що затриманий у Києві Шуфрич фотографував блокпост, його охорона відстрілювалась від бійців Тероборони. Наразі він “цілий і неушкоджений”.

“2 автомати, 3 пістолети, один автомат зі спиляним номером – це про затриманих російських диверсантів? Ні, про нардепа Нестора Шуфрича, що під час війни включається в ефіри пропагандистів.

Бійцям він пояснив, що нібито хотів сфотографувати місцеву культурну пам’ятку (насправді – позицію військових). А от нащо відстрілювався від бійців при затриманні і звідки взялася незареєстрована зброя – поки не пояснив. Зброю забрали, всіх затримали, за українськими законами – передадуть в поліцію або СБУ”, – зазначила Єгошина.

Нагадаємо, 18 лютогов ефірі програми “Свободи слова” Савіка Шустера побилися нардеп ОПЗЖ Нестор Шуфрич та журналіст Юрій Бутусов.

Членкиня Ради Федерації Росії заявила, що РФ відправляє воювати в Україну солдатів-строковиків і з роти у 100 людей вижили лише 4.

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE