Politerno > Україна і світ > Путін заявив Ердогану і Макрону, що зупинить війська, лише коли Україна здасться

Путін заявив Ердогану і Макрону, що зупинить війська, лише коли Україна здасться

  • 6 Березня, 2022
  • 3563 Переглядів
  • 0
Путін - Гітлер

Путін заявив Ердогану, що не зупинить війну, доки Україна не виконає вимоги РФ, а Макрону, що Києв повинен виконати всі “відомі російські вимоги”.

Про це повідомляє сайт Кремля, цитуючи розмову президентів Росії Володимира Путіна та Туреччини Таїпа Ердогана.

“Підтверджено готовність російської сторони до діалогу з українською владою та із закордонними партнерами з метою врегулювання конфлікту.

Разом з тим звернуто увагу на безперспективність будь-яких спроб затягнути переговорний процес, що використовується українськими силовиками для перегрупування своїх сил та засобів.

У зв’язку з цим підкреслено, що призупинення спецоперації можливе лише у разі припинення Києвом бойових дій та виконання добре відомих вимог Росії”, – йдеться у повыдомленны.

Путін похвалився Ердогану, що його “спецоперація” йде по плану, але бомбить він нібито лише воєнну інфраструктуру.

Ердоган під час розмови з Путіним передав йому слова президента України Володимира Зеленського про готовність зустрітися.

Також Путін переговорив з Макроном, і заявив, що готовий продовжити діалог з Україною, якщо вона виконає всі “відомі російські вимоги”.

“Виражено готовність до продовження діалогу – за умови безумовного виконання відомих російських вимог.

Головне, щоб українська сторона серйозно підійшла до досягнення домовленостей, реалізація яких є важливою для припинення бойових дій”, – зазначив Путін.

Путін також заявив Макрону, що Запорізька АЕС працює у штатному режимі, радіоактивний фон у нормі, а фізична та ядерна безпека станції надійно захищена.

Він також стверджує, що російські військові контролюють Чорнобильську АЕС нібито для того, щоб унеможливити організацію українськими “неонацистами або терористами” провокацій.

Путін також звинуватив “українських націоналістів” у тому, що саме вони не допустили евакуацію мирних жителів із Маріуполя та Волновахи, хоча насправді Росія зірвала домовленості про припинення вогню.

Нагадаємо, друга спроба “зеленого коридору” для мирних жителів знову закінчилася обстрілами росіян – у Маріуполі окупанти зірвали евакуацію.

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE