Politerno > Україна і світ > РосЗМІ стверджують, що Шойгу не було на засіданні РБ РФ – його вмонтували

РосЗМІ стверджують, що Шойгу не було на засіданні РБ РФ – його вмонтували

  • 25 Березня, 2022
  • 1417 Переглядів
  • 0

Російські ЗМІ повідомляють, що міністра оборони росії Сергія Шойгу, який не з’являвся на публіці з 11 березня, не було на засіданні Ради безпеки 24 березня – його просто вмонтували у відео.

Про це пише Медіазона.

“Найімовірніше, засідання Радбезу дійсно відбулося, тільки ось Шойгу там не було. Його просто вмонтували в телевізор, використовуючи кадри з однієї з попередніх нарад з безпеки.

І додали перешкоди – а для зовсім незрозумілих “РІА Новини” ще й зробили зум (наближення), щоб глядачеві було зрозуміло, куди дивитися”, – зазначаєтьсяу повідомленні.

Фон та одяг Шойгу на засіданні 24 березня такий самий як і на засіданнях 3 та 11 березня.

Крім того, на засіданні 24 березня Шойгу жодного разу не показали на відео зі звуком, тому з високою ймовірністю можна припустити, що кадри з ним взяли з одного з попередніх засідань Ради безпеки.

“Враховуючи, що нам жодного разу не показали відео зі звуком, а Шойгу захований у кутку (до якого так наполегливо привернули нашу увагу нехитрим прийомом з перешкодами), з високою ймовірністю можна припустити, що кадри з Шойгу просто взяли з одного з попередніх Рад безпеки та вклеїли у нинішній.

Загалом весь монтаж відеоролика з сьогоднішнього Радбезу, заради якого перервали ефір «Росії 24», можна назвати дивним: відео складається з двох з половиною кадрів. Перший — спільний план із телевізором. Потім другий — крупний план Путіна. І потім третій – той самий загальний, на якому знову чорний екран замість Шойгу.

Перший кадр не стикується з другим: у ньому зовсім інше положення тіла у Путіна, він дивиться в інший бік. Якби у відео був звук, це не можливо було б приховати. Третій кадр – це взагалі початок найпершого кадру. Це стає очевидним, якщо вирізати його з кінця і переставити на початок.

Чому з величезного, довгого засідання узяли лише два кадри? Мабуть, більше з цього засідання показати нічого. Або не можна.

Найімовірніше, засідання Радбезу справді відбулося, тільки ось Шойгу там не було. Його просто вмонтували у телевізор, використовуючи кадри з однієї з попередніх порад безпеки. І додали перешкоди — а для зовсім незрозумілих РІА «Новини» ще й зробили зум (наближення), щоб глядачеві було зрозуміло, куди дивитися“, – пише видання.

Пізніше, 24 березня, прокремлівське видання повідомило, що Шойгу поспілкувався по телефону з колегою з Вірменії.

Пишуть, що Шойгу обговорював поточну ситуацію в регіоні та в районах виконання завдань російськими миротворцями у Нагірному Карабаху.

Повідомляється, що у вірменському оборонному відомстві повідомили, що зачіпали обстановку в Аскеранському районі та ситуація на лінії зіткнення.

Відзначимо, що деякі ЗМІ РФ повідомили про загострення ситуації у Нагірному Карабаху. Зазначається, що збройні сили Азербайджана перейшли в наступ у Карабаху, скориставшись відправкою солдатів РФ в Україну.

Нагадаємо, 23 березня стало ідомо, що міністр оборони “ереф” Сергій Шойгу перестав з’являтися на публіці з 11 березня, тобто його не видно 12 днів із 28, поки триває війна в Україні.

Білоруські журналісти помітили перевезення щонайменше 14 ракетів для комплексів “Іскандер” поблизу Гомеля.

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE