Politerno > Україна і світ > Пропагандистка Симоньян закликала виключити із конституції росії заборону на цензуру

Пропагандистка Симоньян закликала виключити із конституції росії заборону на цензуру

  • 15 Квітня, 2022
  • 799 Переглядів
  • 0
Симоньян

Головний редактор російського пропагандистського телеканалу RT Маргарита Симоньян закликала виключити із конституції “ереф” заборону на цензуру. 

Про це вона заявила у передачі «Вечір із Володимиром Соловйовим» ефірі телеканалу «Росія-24».

“У нас було два періоди у нашій історії, коли у нас не було або майже не було цензури. Це був період з 1905 по 1917 рік, і ми пам’ятаємо, чим це скінчилося. І це був період перебудови з дорогоцінними 90-ми, що послідували”, – сказала Симоньян.

Вона наголосила, що результатом обох періодів став розвал країни. 

“Не може велика держава існувати без контролю над інформацією. І вони, ті, хто змусив нас написати в нашу конституцію, що цензура заборонена, це чудово розуміють. І у них цензура цвіте таким махровим кольором”, – зазначила пропагандистка.

На її думку, розвинена економіка може існувати і за відсутності свободи у політичній системі. Як приклад вона навела Китай.

В результаті Симоньян закликала змінювати інформаційну та культурну політику країни. 

“Зараз час перелому взагалі подивитися на все, що у нас в країні відбувається, по-іншому, починаючи з фрази “цензура заборонена в Конституції”, – уклала вона.

Нагадаємо, голова Миколаївської облради Ганна Замазєєва проінформувала, що окупанти обстріляли з реактивної системи залпового вогню район Миколаєва, є постраждалі.

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE