Politerno > Тернопільщина > Увесь світ допомагає Україні чинити опір окупанту, а міськрада Тернополя будує спорткомплекс за 1,7 мільярда

Увесь світ допомагає Україні чинити опір окупанту, а міськрада Тернополя будує спорткомплекс за 1,7 мільярда

  • 26 Квітня, 2022
  • 4993 Переглядів
  • 0

Під час війни в Україні, в той час як нація чинить героїчний опір російським загарбникам, Тернопільська міська рада оголошує тендер на будівництво багатофункціонального спортивного комплексу за адресою м. Тернопіль, вул. Львівська.

Ще 29 жовтня 2021 року на десятій сесії Тернопільської міської ради управлінню розвитку спорту та фізичної культури ТМР затвердили проект землеустрою щодо відведення та надання в постійне користування земельної ділянки загальною площею до 5,8007 гектарів для будівництва та обслуговування об’єктів фізичної культури і спорту на вулиці Львівській.

 

«Ця земельна ділянка призначена для будівництва спортивного комплексу. У ньому передбачено облаштування спортивної школи з басейном, гірськолижним спуском і спортивним інтернатом», – пояснив рішення міський голова Сергій Надал.

Рішення підтримали одностайно, так як справа потрібна і корисна.

На цій же сесії, при внесенні змін до бюджету, заклали півтора мільйона гривень на виготовлення ескізного проекту будівництва багатофункціонального спортивного комплексу. Це необхідний крок для того, щоб почалося державне фінансування проекту.

Кошти для будівництва спорткомплексу мали надійти на початку наступного бюджетного року. І ось, як ми розуміємо – це сталося. Звісно, тернополяни обурилися тим фактом, що в цей складний для країни час комусь кортить перенаправити державні кошти в «потрібне русло». В коментарях люди пишуть, що спорткомплекс явно може почекати, що зараз гроші потрібні для захисту країни, що нам допомагає тримати оборону увесь світ, а ми будуємо спорткомплекси. Сподіваємося влада Тернополя дослухається до громадської думки.

Нагадаємо, у Харківській області українські десантники знищили ворожий гелікоптер Ка-52.

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE