Politerno > Україна і світ > Регіони: на Донеччині важкі бої, десантники знищили російський спецназ, ворог тероризує Херсонщину

Регіони: на Донеччині важкі бої, десантники знищили російський спецназ, ворог тероризує Херсонщину

  • 2 Травня, 2022
  • 730 Переглядів
  • 0

На Донеччині тривають важкі бої з російськими окупантами, ворог мародерить і тероризує обстрілами Херсонщину.

Про це свідчать дані обласних військових адміністрацій.

Відносно спокійно ніч минула у багатьох областях України: на Волині, у Закарпатті, на Рівненщині, в Івано-Франківській, Чернівецькій, Львівській областях, Одеській, Миколаївській, Запорізькій, Вінницькій, Тернопільській, Хмельницькій областях, на Житомирщині, Кіровоградщині, Черкащині, Полтавщині, Сумщині, Київщині та Чернігівщині.

На Дніпропетровщині ніч — з тривогами. На ранок — кілька “прильотів” у Синельниківському районі. Внаслідок одного з них — влучання в промзону, зруйновано складські приміщення. За оперативними даними постраждалих немає. Деталі щодо інших прольотів та наслідків з’ясовуються.

Харків: нічні обстріли житлових районів міста продовжилися. Виникло кілька пожеж, на місці працюють рятувальники, інформація про наслідки уточнюється, за попередніми даними постраждалих немає.

В Ізюмі тривають бої.

Луганщина: за добу — 18 ворожих обстрілів. Руйнування 28 будинків. Троє загиблих, троє поранених. Серед постраждалих – малолітня дитина, У Лисичанську згоріла гімназія.

Донеччина: область залишається в критичному стані внаслідок бойових дій. Внаслідок обстрілів протягом вечора неділі та ночі на ранок відомо про 4 поранених: по двоє у Великій Новосілці та  Володимирівці (Бахмутський район).

В районі селища Ямпіль Донецької області підрозділ ДШВ ЗСУ успішно знищив групу російських спецпризначенців із Сибіру.

На відео, оприлюдненому десантниками, зафіксовані залишки бронетехніки та особового складу 24-ї окремої бригади спеціального призначення головного управління (раніше відоме як гру) генерального штабу РФ.

Херсонщина: ситуація в області залишається складною. Тривають вибухи та обстріли на території області. Окупанти продовжують бойові дії та мародерства на території Херсонщини. Стабільно критична ситуація в окупованих селах.

Нагадаємо, головнокомандувач ЗСУ Валерій Залужний повідомив, що українські захисники 2 травня знищили два російських катери біля острова Зміїний.

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE