Politerno > Україна і світ > Оприлюднено кадри вагону-рефрижератора із трупами убитих в Україні російських військових. ВІДЕО – ФОТО

Оприлюднено кадри вагону-рефрижератора із трупами убитих в Україні російських військових. ВІДЕО – ФОТО

  • 10 Травня, 2022
  • 1057 Переглядів
  • 0

У понеділок, 9 травня, катарський телеканал “Аль-Джазіра” опублікував репортаж про війну Росії проти України, у сюжеті серед іншого показали вагон-рефрижератор з тілами загиблих російських військових, а також вкрадене окупантами в Україні.

Про це повідомили видання “Аль-Джазіра” та “Медуза“.

На відео журналістів видно мішки з тілами у формі, схожій на форму російської армії; етикетку бронежилета, виробленого в Росії; шеврони, що свідчать про належність загиблих військових до конкретних військових частин або елітних десантних військ. 

Також серед особистих речей загиблих окупантів під час огляду виявили багато золотих виробів, вкрадених в українців. 

Телеканал зазначає, що вагон із тілами загиблих російських військових знімали у Київській області. Тіла цих солдатів Росія забирати відмовилася. 

Полковник ЗСУ Володимир Лямзін повідомив журналістам, що кожен убитий окупант – це доказ воєнних злочинів Росії в Україні.

Нагадаємо, на Харківщині, у тимчасово окупованому Ізюмі, під завалами будинку, який окупанти знищили ще в березні, знайшли тіла 44 загиблих цивільних.

Попри заяви віцепрем’єрки Ірини Верещук, у Маріуполі на території комбінату “Азовсталь” досі перебуває більше сотні цивільних осіб.

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE