Politerno > Україна і світ > ЗСУ вчергове розбили росіян у Білогорівці: десятки ліквідованих і розбита техніка

ЗСУ вчергове розбили росіян у Білогорівці: десятки ліквідованих і розбита техніка

  • 12 Травня, 2022
  • 1319 Переглядів
  • 0

У четвер, 12 травня, ЗСУ вчергове знищили понтонні переправи окупантів через Сіверський Донець, ліквідували особовий склад і техніку ворога. 

Про це повідомив голова Луганської ОВА Сергій Гайдай у Telegram.

“Наша нова “Чорнобаївка” – це Білогорівка, де окупанти намагаються перекинути понтонні переправи, перекинути техніку і особовий склад. Там унікальна ситуація, вони як барани лізуть в одні і ті ж місця. 

Наші ЗСУ розбивають понтонні переправи, техніку і особовий склад. Там уже просто дестяки одиниць і БТРів, і танків, і вантажівок валяються. Це уже неозброєним оком можна помітити”, – зазначив Гайдай.

За його словами, Білогорівка – це пекло для росіян.

Гайдай додав, що вдалося знищити близько 70 одиниць техніки та ліквідувати десятки окупантів. 

Він повідомив, що 12 травня окупанти весь день намагаються прорватися в Комишувасі та Рубіжному, але безуспішно. Тривають бої за Воєводівку.

Крім того, за його словами, на Луганщині Нацгвардійці збили російський вертоліт Ка-52.

Він також розповів, що російська окупація – пекло для українців. Так, у Попасній росіяни розстрілюють людей за любов до України. 

Зокрема, забрати життя можуть за українську картинку в телефоні, а українські активісти просто зникають.

Гайдай повідомив, що 12 травня вдалося завести гумвантажі до Сєвєродонецька, Лисичанська та села Попаснянської ОТГ: “Водій, який потрапив під обстріл позавчора (10 травня), сьогодні (12 травня) знову сів за кермо”.

Нагадаємо, 11 травня ЗСУ знищили понтонні переправи росіян через річку Сіверський Донець біля селища Білогорівка на Луганщині.

Воїни полку “Азов”, попри значне переважання сил противника і нестачу боєприпасів, продовжують вибивати ворога з захоплених раніше позицій на території заводу “Азовсталь” у Маріуполі.

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE