Politerno > Україна і світ > Окупанти нанесли ракетний удар по Вінниці, влучили в офісний центр, горить стоянка, є загиблі. ОНОВЛЕНО

Окупанти нанесли ракетний удар по Вінниці, влучили в офісний центр, горить стоянка, є загиблі. ОНОВЛЕНО

  • 14 Липня, 2022
  • 2413 Переглядів
  • 0

У Вінниці внаслідок ракетного удару росіян по центру міста сталися вибухи й пожежі, щонайменше дві людини, серед яких маленька дитина, загинули.

“Наразі відомо про 6-х поранених та 2-х загиблих, серед який маленька дитинка”, – повідомили в Нацполіції.

За різними даними, пролунало чи два, чи три-чотири вибухи. 

Було влучання ракет у районі центру, над містом здіймається дим.

Голова Вінницької області Сергій Борзов об 11:20 підтвердив: “Маємо приліт у Вінниці. Є загиблі і поранені. Кількість уточнюється”.

4 ракети над областю збили сили ППО, додав він.

Голова Національної поліції України Ігор Клименко повідомив попередню інформацію: “3 російські ракети поцілили в будівлю з офісними приміщеннями. Від ударів постраждали також Будинок офіцерів та розташовані неподалік житлові будинки”.

Оновлення: 13:30. Попередньо – 20 осіб, серед яких троє дітей, загинули та ще 25 травмовано. Згоріло 25 автомобілів. Працюють 90 рятувальників. Для вінничан працюють гарячі лінії для пошуку людей. Телефонувати можна за номерами 67-01-20 та 103.

Клименко направив у Вінницю спеціалізовану слідчо-оперативну групу Головного слідчого управління Нацполіції та криміналістичну лабораторію.

Також встановлено, що ворожими ракетами було знищене приміщення одного із медичних центрів.

 

Станом на 10:24 у більшості областей України було оголошено повітряну тривогу.

Нагадаємо, бійці ЗСУ відбили спробу штурму окупантів в напрямку Дементіївки Харківської області та низку спроб просунутися на Бахмутському напрямку. 

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE