Politerno > Україна і світ > Розвідники попереджають українців щодо Дня Незалежності

Розвідники попереджають українців щодо Дня Незалежності

  • 22 Серпня, 2022
  • 2021 Переглядів
  • 0
високоточні ракети РФ

ГУР Міноборони закликало українців бути особливо обережними 24 серпня у День Незалежності через загрозу ракетних ударів та провокацій з боку Росії.

Про це заявив представник ГУР Андрій Юсов в ефірі національного телемарафону.

“Є підвищена загроза ракетних ударів і інших провокацій, як всередині країни, так і зовні. Росія і путінський режим атакували незалежність України і незалежну Україну. Вони справді схиблені на датах і символах, тому цілком логічно було б бути перестороженими і готовими до того, що і День Незалежності буде атаковано”, – йдеться у повідомленні.

Розвідники запевняють, що Україна готова до нападу, хоч в Росії і залишається велика кількість ракет і вони можуть наробити ще багато біди.

У ГУР наголошують, що повітряна тривога – це серйозний сигнал, і всі на нього мають зважати. Особливо 23 та 24 серпня. У ці дні треба бути особливо обережними.

Нагадаємо, окупанти продовжують утримувати окремі підрозділи Західного військового округу в прикордонних районах Брянської і Курської областей. Їхня мета – демонстрація присутності та сковування дій підрозділів Сил оборони.

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE