Politerno > Україна і світ > Путінський режим перетворив прощання з Дугіною у шоу “переможемо Україну”

Путінський режим перетворив прощання з Дугіною у шоу “переможемо Україну”

  • 23 Серпня, 2022
  • 1662 Переглядів
  • 0

Кремль перетворив прощання в Москві з Дар’єю Дугіною у політичний захід, на якому присутні демонстрували вірність президенту РФ Володимиру Путіну та його планам щодо знищення України.

Про це повідомляє видання Meduza.

Депутат Держдуми та лідер ЛДПР Леонід Слуцький під час виступу на церемонії прощання виголосив гасло схоже на те, яке було у німецьких нацистів. "Одна країна. Один президент. Одна перемога", - сказав він (у нацистській Німеччині: "Один народ, один рейх, один фюрер" – ред).

Він також запропонував назвати ім’ям Дугіної одну з вулиць "у звільненому від нацизму Києві".


Лідер провладної партії "Справедлива Росія" Сергій Миронов також заявив про "міжнародний трибунал" для тих, хто причетний до загибелі Дугіної. За його словами, "фашизм має бути знищений у своєму лігві, яке сьогодні, на жаль, у Києві". На його думку творці цього "фашизму" знаходяться у Вашингтоні.

Присутній на прощанні один з головних пропагандистів Кремля Дмитро Кисельов закликав після загибелі Дугіної "стати ще сильнішими" та "безкомпромісно денацифікувати та демілітаризувати Україну".

Сам батько Дугіної розповів, що вчив доньку тому, що Росія - це імперія. Він також закликав до "російської перемоги". З його слів, "найбільша ціна, яку доводиться платити, вона може бути виправдана лише перемогою".


Як повідомлялося, у Підмосков'ї 20 серпня вибухнуло авто з Дугіною, дочкою "ідеолога Путіна" Олександра Дугіна, яка писала для російських пропагандистських RT та "Царьград". Також вона — одна з авторів "Книги Z" про російське вторгнення в Україну.

В Офісі президента України заперечили причетність Києва до вбивства Дугіної.

Ексдепутат Держдуми РФ Ілля Пономарьов заявив, що відповідальність за вбивство взяла на себе так звана Національна Республіканська Армія.

Російські слідчі заявили, що автомобіль, у якому загинула Дар'я Дугіна, дочка "ідеолога Путіна" Олександра Дугіна, підірвали дистанційно.

22 серпня російська ФСБ заявила, що вбивство дочки Олександра Дугіна Дар'ї підготовлено та вчинено українськими спецслужбами.

В “Азові” заявили, що інформація ФСБ про нібито причетність полку до вбивства доньки Олександра Дугіна Дар’ї є черговим недопрацюванням і фейком.

Нагадаємо, в Росії падає підтримка війни і ФСБ запланувала по країні серію терактів з масовими жертвами серед цивільних. 

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE