Politerno > Україна і світ > Атака дронами-камікадзе на Київ: із руїн будинку дістали загиблу жінку, ще одна людина під завалами. ВІДЕО – ФОТО

Атака дронами-камікадзе на Київ: із руїн будинку дістали загиблу жінку, ще одна людина під завалами. ВІДЕО – ФОТО

  • 17 Жовтня, 2022
  • 674 Переглядів
  • 0

Під час ранкової атаки іранськими дронами-камікадзе росіяни влучили по житловому будинку в Шевченківському районі Києва, щонайменше одна людина загинула.

“Ворог продовжує атакувати. Підтверджено влучання по житловому будинку в Шевченківському районі”, – зазначає КМДА.

Влада повідомляє про 4 прильоти по Києві станом на 9:00.

Мер Києва Віталій Кличко повідомив, що після атаки дронами-камікадзе в Шевченківському районі стався вибух в житловому будинку.

Вже з нього врятовані 18 людей, двоє мешканців залишаються під завалами.

Мер також просить зараз не їхати у центр міста без нагальної потреби - на декількох вулицях перекритий рух.

Об 11:30 стало відомо, що з руїн будинку в Києві дістали загиблу жінку.

"З-під завалів будинку в Шевченківському районі, де стався вибух в результаті атаки дронами, дістали тіло загиблої жінки. Ще одна людина знаходиться під завалами. Пошуково-рятувальні роботи тривають. Троє постраждалих госпіталізовані". - повідомив міський голова Києва Віталій Кличко.

8 мешканців будинку врятовано. Рятувальні роботи тривають. Інформація щодо жертв та постраждалих уточнюється.

За процесуального керівництва Київської міської прокуратури через обстріл столичної інфраструктури розпочато кримінальне провадження за фактом порушення законів та звичаїв війни (ч. 2 ст. 438 КК України).

За даними слідства, 17 жовтня Збройні сили РФ із використанням дронів-камікадзе здійснили удари по об’єктах житлової та цивільної інфраструктури у центрі Києва. У результаті влучання у житловий будинок у Шевченківському районі стався вибух.

Нагадаємо, міністри закордонних справ Естонії, Латвії та Литви закликали ЄС та міжнародних партнерів допомогти Україні створити Спеціальний трибунал для суду над вищим керівництвом РФ.

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE