Politerno > Україна і світ > Буданов прогнозує “значущі перемоги” до кінця року

Буданов прогнозує “значущі перемоги” до кінця року

  • 18 Жовтня, 2022
  • 501 Переглядів
  • 0

Начальник ГУР Міноборони Кирило Буданов заявив, що до кінця року ЗСУ просунуться значно вперед, а на Україну чекають “значущі перемоги”.

Про це Буданов сказав в інтерв’ю “Обозревателю”.

"До кінця року ми ще просунемось вперед значно, це будуть значущі перемоги, ви скоро це побачите...Я сподіваюся, що це може бути Херсон.

У кінці весни це все має закінчитись. До літа все має завершитися.

Для початку – вийдемо на кордони 1991 року.

Після завершення війни почнеться дуже серйозний політичний процес, пов’язаний зі змінами в нинішній РФ: від Росії від’єднаються певні регіони... Москва виплачуватиме репарації нам, це все їх чекає, це призведе до зміщення певного економічного центру РФ на нашу територію… тобто там багато дуже кроків", - зазначив глава розвідки.

На думку Буданова, кавказці від РФ від’єднаються першими, проте це будуть не тільки кавказці.

Глава ГУР вважає, що в Росії багато територіальних проблем: "Російська Федерація" – це ж одна назва від федеративності".

"Це надто велика територія, яка досить тривалий термін існує, незрозуміло як, в цих кордонах. Вона трималася виключно на вірі в потужність режиму. Як тільки режим обвалиться, все це посипиться", - додав він.

Нагадаємо, СБУ встановлює обставини, чому керівництво державного підприємства “Антонов” не вжило всіх необхідних заходів для збереженн літака АН-225 “Мрія”.

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE