Politerno > Україна і світ > Заяви РФ про “брудну бомбу”: США все ще не бачать ознак підготовки Кремля до ядерного удару

Заяви РФ про “брудну бомбу”: США все ще не бачать ознак підготовки Кремля до ядерного удару

  • 24 Жовтня, 2022
  • 374 Переглядів
  • 0

На тлі активнішої риторики Росії про нібито підготовку Україною провокації з “брудною бомбою” Сполучені Штати не бачать нових ознак підготовки російської сторони до ядерного удару.

Про це журналістам у понеділок заявив представник оборонного відомства США, повідомляє “Європейська правда” з посиланням на Reuters.

За його словами, американські військові також наразі не бачать ознак того, що Росія вирішила використати іншу зброю масового ураження – біологічну чи ядерну.

Водночас там побачили готовність РФ підтримувати канали зв’язку.

Як відомо, протягом неділі 23 жовтня міністр оборони РФ Сергій Шойгу зателефонував щонайменше трьом міністрам оборони країн НАТО (Франції, Туреччини й Британії) і розповів про українську “брудну бомбу”.

Міноборони РФ продовжує лякати наслідками застосування так званої “брудної бомби”, звинувачуючи у підготовці до вибуху Україну. Каже, що вже привело у готовність сили і засоби, щоб начебто діяти в умовах “радіоактивного зараження”.

Нагадаємо, Шевченківський райсуд столиці заарештував на два місяці президента АТ “Мотор Січ” В’ячеслава Богуслаєва та начальника департаменту зовнішньоекономічної діяльності Олега Дзюбу.

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE