Politerno > Тернопільщина > Голова партії приїхала: “слуги народу” використали приміщення ОДА для проведення зборів

Голова партії приїхала: “слуги народу” використали приміщення ОДА для проведення зборів

  • 27 Жовтня, 2022
  • 2687 Переглядів
  • 0

Голова партії «Слуга народу» Олена Шуляк провела зустріч з партійним активом Тернопільщини у приміщенні Тернопільської військової адміністрації.

“Голова партії «Слуга народу» Олена Шуляк завітала до Тернопільської військової адміністрації та на зустріч з партійним активом Тернопільщини!”, – зазначив нардеп від цієї партії та керівник обласного осередку Володимир Гевко.

Зазначається, що на зустрічі з привітальним словом виступила Голова партії «Слуга народу» Олена Шуляк, нагородила грамотами активних партійців, подякувала за активну роботу, а також разом з депутати обговорила актульні питання Тернопільського краю.

Закликаємо правоохоронні органи відреагувати та скласти адміністративний протокол через перевищення службових обов’язків головою ОВА Володимиром Трушем, адже він не мав права надавати дозвіл на проведення партійних зборів в конференц-залі обласної адміністрації.

Партія, лідер якої проголошує кардинально інші стандарти політики ніж ті, що впроваджували попередні політичні команди, має демонструвати такі стандарти, а не займатися демагогією. Знову маємо наочний приклад "совка", що міцно вкорінився у свідомості політичної еліти, яка, нехай і під маскою "нових облич" та за ширмою красивих гасел, продовжує жити за шаблонами старої системи.



Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE