Politerno > Україна і світ > Не може бути й мови: Лавров відповів на мирний план Зеленського

Не може бути й мови: Лавров відповів на мирний план Зеленського

  • 18 Січня, 2023
  • 954 Переглядів
  • 0

Глава МЗС РФ Сергій Лавров заявив, що про план мирного врегулювання війни Росії проти України президента Володимира Зеленського “не може бути й мови”.

Про це повідомляє ТАСС.

"Зеленський висуває якісь абсолютно безглузді ініціативи, план із 10 пунктів, де навалено все, що можна: продовольча безпека, енергетична безпека, біологічна, виведення російських військ звідусіль, покаяння РФ, трибунал, осуд і так далі. Про переговори із Зеленським за його ініціативами не може бути й мови", - заявив Лавров.

Очільник МЗС країни-агресора заявив, що переговорів не може бути хоча б тому, що президент України, за його словами, "законодавчо заборонив вести переговори з російським урядом".

Президент України Володимир Зеленський представив свою ініціативу із 10 пунктів щодо завершення війни на саміті G20 на Балі.

Володимир Зеленський обговорив українську формулу миру з президентом США Джо Байденом. Американський лідер підтримав ідею провести саміт миру.

24 лютого 2023 року або близько до цієї дати команда президента України Володимира Зеленського планує представити мирний план офіційно. 

Нагадаємо, внаслідок падіння гвинтокрила у Броварах на Київщині загинуло вище керівництво Міністерства внутрішніх справ: глава МВС Денис Монастирський, його перший заступник Євгеній Єнін та державний секретар МВС Юрій Лубкович. Загалом 18 жертв, серед яких 3 дітей. 

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE