Politerno > Україна і світ > Росіяни обстріляли багатоповерхівку в Покровську: 12 поранених та загиблий

Росіяни обстріляли багатоповерхівку в Покровську: 12 поранених та загиблий

  • 15 Лютого, 2023
  • 261 Переглядів
  • 0

Внаслідок удару по Покровську Донецької області 15 лютого була пошкоджена багатоповерхівка, відомо про 12 поранених і одного загиблого.

Про це повідомив очільник Донецької ОВА Павло Кириленко у Telegram.

“Росіяни завдали удару по Покровську – пошкодили багатоповерхівку і поранили щонайменше двох цивільних.

За попередньою інформацією, ворог знову застосував ракети. Рятувальникам вдалося врятувати зі зруйнованого під’їзда двох людей”, – йдеться у повідомленні.

Судячи з фото, пошкоджені верхні поверхи багатоповерхівки. Кириленко повідомив, що наразі триває рятувальна операція.

Очільник Донецької ОВА Павло Кириленко повідомив, що станом на 13:00 відомо про 12 поранених цивільних, ще щонайменше двоє людей перебувають під завалами.

У місті розгорнуто оперативний штаб допомоги постраждалим. За його словами, мешканці, чиї квартири зазнали руйнувань внаслідок обстрілу, будуть забезпечені тимчасовим житлом, одягом, харчуванням та усім необхідним. Крім того, надається психологічна та медична допомога усім, хто цього потребує.

Він уточнив, що росіяни обстріляли житловий мікрорайон “Сонячний” близько 10:00. Удару завдано із РСЗВ “Смерч”.

Поліція Донеччини повідомляє про одного загиблого та 12 постраждалих.

Внаслідок обстрілу відбулось руйнування покрівлі та квартир на 5-му поверсі першого та другого під’їздів п’ятиповерхового будинку. Каретою швидкої допомоги постраждалих доставлено до лікарні для надання медичної допомоги.

Поліцейські-парамедики обходять кожну оселю та надають постраждалим медичну та психологічну допомогу. Розгорнуто оперативний штаб допомоги постраждалим.

Нагадаємо, у 2022 році брат заступника керівника Офісу президента Андрія Смирнова Ігор придбав майна, у тому числі квартиру та земельну ділянку в Карпатах, за ціною, значно нижчою за ринковою загальною сумою чверть мільйона доларів. Брати не змогли дати однозначну відповідь, звідки взялись гроші на придбання, і чому ціни занижені.

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE