Politerno > Україна і світ > Заява Зеленського про повторне балотування – це порушення договору з виборцями, – Гайдай

Заява Зеленського про повторне балотування – це порушення договору з виборцями, – Гайдай

  • 2 Вересня, 2023
  • 1160 Переглядів
  • 0

Для відповідальних, дорослих і цивілізованих людей, якщо ви з кимось укладаєте угоду, фіксовано або усно – не можна порушувати домовленостей. Незалежно від обставин.

Якщо ви порушуєте договір – ви назавжди позбавляєтесь права вважатися адекватним членом спільноти, стаєте руконепотисканним, втрачаєте довіру і авторитет. Часто це є кримінальним злочином або адміністративним порушенням і вас засуджують і карають. Це ж стосується і публічної брехні. Це теж порушення договору – коли ти політик – брехати суспільству – це не мистецтво PR, а злочин.

Поза межами цивілізації, у світі криміналу, тиранів, диктатур і печерних спільнот, дотримання договорів – це для лузерів і лохів. Кинути, забути обіцянки, порушити домовленості, відмінити договір в односторонньому порядку, збрехати – це особливе мистецтво для «хазяїв життя», зухвалих пацанів, сильних і розумних. Той, хто зумів збрехати, обдурити, першим порушити домовленості – той переможець і успішний везунчик.

Обіцянки політиків під час виборчої компанії – це договір з виборцями і громадянами. Наприклад, обіцянка що ти йдеш тільки на один президентський термін. Якщо ти їх порушуєш, міняєш в односторонньому порядку, ти відразу фіксуєш, до якого світу ти себе відносиш. До цівілізаціі, демократії, до правового суспільства або до криміналу, диктатури, відсталого світу.

А виборцю треба вирішувати, який політик нам потрібен – той, що дотримується договорів, або кидала з кримінальним світоглядом.

Українцям цьому ще вчитися і вчитися.

Сергій Гайдай


Нагадаємо, Шевченківський райсуд Києва арештував Ігоря Коломойського на 60 днів із можливістю внесення застави у 510 мільйонів гривень.

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE