Politerno > Україна і світ > Зустріч Україна – НАТО у Брюсселі відбулася без участі Залужного

Зустріч Україна – НАТО у Брюсселі відбулася без участі Залужного

  • 17 Січня, 2024
  • 422 Переглядів
  • 0

17 січня відбулася перша зустріч Ради Україна – НАТО на рівні керівників оборонних відомств, однак головнокомандувач Збройних сил України Валерій Залужний не взяв у ній участі.

Про це повідомляє Місія України при НАТО у Facebook.

Україну на цьому засіданні представляв генерал-майор Сергій Салкуцан, хоча раніше планувалося, що генерал Валерій Залужний приєднається до іноземних колег у форматі відеоконференції.

 “Сьогодні відбулося перше засідання Ради Україна-НАТО у військовому форматі на рівні начальників генеральних штабів.

Від імені головнокомандувача Збройних Сил України генерала армії України Валерія Залужного перед союзниками виступив військовий представник України генерал-майор Сергій Салкуцан.

Він поінформував про поточну ситуацію на полі бою, наголосив на першочергових потребах Збройних Сил України, закликав до збільшення поставок озброєння, в тому числі систем протиповітряної оборони та ракетних комплексів”.

Нагадаємо, омбудсман Дмитро Лубінець назвав положення запронованого раніше урядом законопроєкту про мобілізацію, які, на його думку, порушують Конституцію, міжнародні зобов’язання України та права людей: вони стосуються додаткових повноважень ТЦК та прав людей з інвалідністю третьої групи.

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE