Politerno > Україна і світ > Росіяни завдали удару по “Епіцентру” в Нікополі

Росіяни завдали удару по “Епіцентру” в Нікополі

  • 6 Березня, 2024
  • 299 Переглядів
  • 0

Російські війська 6 березня з артилерії вдарили по “Епіцентру” в Нікополі на Дніпропетровщині, вогонь охопив 4 тисячі квадратних метрів, полум’я приборкували понад 5 годин.

Про це повідомили голова Дніпропетровської обласної ради Микола Лукашук, голова ОВА Сергій Лисак та керівниця департаменту із зв’язків з громадськістю компанії “Епіцентр К” Юлія Чудновець.

У компанії повідомили, що в “Епіцентрі” на момент удару не було людей, тому обійшлося без жертв.  

“Це був один з найбільших торгових об’єктів міста площею понад 5100 кв. м, який забезпечував товарами першої потреби всі прилеглі населені пункти. З початку війни він не припинив функціонування. Це вже шостий знищений ТЦ”, – зазначив Чудновець.

Окрім цього удару, агресор цілив по райцентру ще двічі за день. Не тільки з важкої артилерії, а й дроном-камікадзе.

“Постраждала літня жінка. Оговтуватиметься вдома. Горів житловий будинок, полум’я рятувальники вгамували. Пошкоджені 6 приватних осель, 3 господарські споруди, авто і лінія електропередач”, – заявив Лисак.

О 21:43 голова ОВА повідомив, що пожежу в торговельному центрі Нікополя загасили. Полум’я понад 5 годин приборкували 70 рятувальників.

Нагадаємо, протести фермерів у польській столиці Варшаві переросли у сутички, внаслідок яких кілька правоохоронців постраждали.

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE