Politerno > Україна і світ > На Львівщині працювала ППО, на Хмельниччині, Івано-Франківщині та у Дніпрі лунали вибухи – Польща підняла авіацію

На Львівщині працювала ППО, на Хмельниччині, Івано-Франківщині та у Дніпрі лунали вибухи – Польща підняла авіацію

  • 29 Березня, 2024
  • 2085 Переглядів
  • 0

У ніч на п’ятницю у Львівській області працювала протиповітряна  оборона, у Дніпрі, на Хмельниччині та Івано-Франківщині  пролунали вибухи. Оперативне командування Збройних сил Польщі підняло у повітря свою авіацію і авіацію союзників через ракетний удар Росії по території України. 

Про це повідомляє “Суспільне“.

“Стрий і Стрийський район! Будьте особливо обережні!”, – повідомив голова Львівської ОДА Максим Козицький після того, як в області була оголошена повітряна тривога через загрозу ударних безпілотників.

Окрім цього, за інформацією ЗМІ, під час атаки ворожих безпілотників у Хмельницькій області було чути вибухи.

Близько 4.00 стало відомо, що росіяни здійснили пуски крилатих ракет.

Згодом військові повідомили про зліт трьох літаків МіГ-31К з аеродрому Саваслейка у Росії. Вони є носіями гіперзвукових ракет “Кинджал”.

Польські військові у X попередили своїх громадян, що польські літаки та літаки союзників літають у повітряному просторі Польщі, що може спричинити шум в південно-східній частині країни.

“Сьогодні вночі спостерігається інтенсивна діяльність дальньої авіації Російської Федерації, пов’язана з нанесенням ракетних ударів по об’єктах, розташованих на території України.

Розпочато всі необхідні процедури для забезпечення безпеки повітряного простору Польщі”, – йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, російська православна церква (РПЦ) назвала вторгнення Росії в Україну «священною війною» та заявила, що вся територія сучасної України має увійти до зони виняткового впливу Росії.

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE