Politerno > Україна і світ > Насірова привезли в суд після ночі “блукань”, в залі тиснява

Насірова привезли в суд після ночі “блукань”, в залі тиснява

  • 5 Березня, 2017
  • 1426 Переглядів
  • 0

Після того як в суботу за клопотанням адвокатів Насірова судове засідання щодо обрання йому запобіжного заходу було перенесено на 10:00 5 березня.Відстороненого голову Державної фіскальної служби Романа Насірова повезли до Феофанії.

Про це повідомила Strana.ua.

Відзначається, що після закінчення суду його подальша доля довгий час не вирішувалася.

“Ніхто його не приймає. Адвокати хочуть повернути Романа Насірова в Феофанію. Співробітники НАБУ ще не прийняли рішення. Весь цей час він перебував в ЛШМД. Зрештою, однак, в НАБУ дали добро на його відправку в Феофанію”, – сказав один з адвокатів Насирова.

Як повідомив журналістам адвокат Насірова Олександр Лисак зранку 5 березня Насірова привезли до будівлі суду, де має відбутися обрання йому запобіжного заходу.

Станом на 10:20 засідання ще не почалося.

За словами Лисака, після суду в суботу ввечері Насірова повезли спочатку до Інституту кардіології імені Стражеска, але там його не прийняли, потім до лікарні Швидкої допомоги, де також відмовилися приймати Насірова, оскільки він перебуває на стаціонарному лікуванні в Феофанії. Врешті главу ДФС близько 3 години ночі повезли до Феофанії.

Станом на 10:35 засідання як і раніше не почалося. У залі тиснява, оператори залізли на лавки і періодично погрожують з них впасти. Нардеп від БПП Мустафа Наєм жартує: “Давайте може скинемося і знімемо їм нормальний зал?”.

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE