Politerno > Україна і світ > Насіров за 2 роки більше 60 разів перетинав кордон і має нерухомість в Лондоні – САП

Насіров за 2 роки більше 60 разів перетинав кордон і має нерухомість в Лондоні – САП

  • 7 Березня, 2017
  • 2104 Переглядів
  • 0

Сторона звинувачення просить арешту для відстороненого голови ДФС Романа Насирова, оскільки побоюється його втечі або спроб перешкодити слідству.

Про це в суді повідомили представники САП.

За їх словами, Насіров за 2 останні роки більше 60 разів перетинав державний кордон. “Як ми вже сказали, Насиров підданий Великобританії і будемо наполягати на цьому”, – сказали представники звинувачення.

Також прокурор САП повідомив про придбання Насіровим двох квартир в Лондоні. За його словами, вартість ДВОХ квартир Насірова в Лондоні перевищує 200 тис фунтів.

Прокурори нагадали, що злочин, у якому підозрюється Насіров, відноситься до розряду тяжких і арешт таких підозрюваних відповідає практиці Європейського суду з прав людини.

Нагадаємо, главу Державної фіскальної служби України Романа Насірова підозрюють у зловживанні службовим становищем та розкраданні державних коштів у сумі понад 2 млрд грн.

Слідство вважає, що Насіров, діючи в інтересах депутата Онищенко, в рамках “газової справи” безпідставно надавав ряду підприємств можливість податкових зобов’язань у розстрочку.

 

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE