Politerno > Україна і світ > Дату розгляду апеляції Насірова призначено на 13 березня

Дату розгляду апеляції Насірова призначено на 13 березня

  • 9 Березня, 2017
  • 1729 Переглядів
  • 0

Судове засідання щодо розгляду апеляційної скарги, поданої в інтересах відстороненого голови Державної фіскальної служби Романа Насірова, призначено на 13 березня 2017 року.

Про це інформує у четвер прес-служба Апеляційного суду міста Києва.

“Розгляд апеляційної скарги, поданої на ухвалу слідчого судді Солом’янського районного суду міста Києва від 07 березня 2017 року про обрання запобіжного заходу голові Державної фіскальної служби України Роману Насірову у вигляді тримання під вартою, призначено на 13 березня 2017 року”, – йдеться в повідомленні суду.

Засідання має відбутися об 11:00.

Читайте також: “Насіров – носій унікальної інформації, свідок тіньової діяльності більшості політиків – екс-заступник голови ДФС Лікарчук“.

Як відомо, вночі 7 березня Солом’янський райсуд Києва обрав відстороненому голові ДФС Роману Насірову запобіжний захід у вигляді арешту на 60 діб з альтернативою внесення застави в 100 млн. гривень.

За даними Спеціалізованої антикорупційної прокуратури, Насіров у 2015-2016 роках, діючи в інтересах нардепа Олександра Онищенка, дав керівникам регіональних і територіальних органів ДФС незаконну вказівку приймати безпідставні рішення про розстрочку податкового боргу ТОВ “Фірма “Хас”, ТОВ “Карпатнадраінвест”, ТОВ “Надра Геоцентр”.

Відсторонений голова ДФС Роман Насіров з 1 сусідом тримується у чотиримісній камері Лук’янівського СІЗО.

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE