Politerno > Україна і світ > Політолог: Майдан може виникнути у будь-якій частині України

Політолог: Майдан може виникнути у будь-якій частині України

  • 14 Березня, 2017
  • 1620 Переглядів
  • 0

Весна – традиційний час для протестів в Україні, а влада відсторонилася від діалогу з суспільством.

Таку думку в інтерв’ю ЗМІ висловив політолог Віктор Небоженко.

«Весна – це час протестів народу, так влаштована Європа, так влаштована Україна. Це сезонне ритмічне підняття громадського невдоволення діями влади, це перше.

Друге: ні адміністрація президента, ні Верховна рада, ні Кабмін абсолютно не реагують на критику населення – це озлоблює українців, за спиною яких два майдани »- зазначив Небоженко.

При цьому він сумнівається, що нинішні протести приведуть до третього Майдану, оскільки озброєні люди зійдуться з іншими озброєними людьми.

«Головна перевага українського Майдану – це був центр країни, це був Київ, величезна кількість іноземних ЗМІ, всі могли приїхати. Найголовніше, це був статичний протест, люди стояли на місці, вони не йшли супроти, ні в 2004-му році, ні в 2014-му. Зараз Майдан носить мобільний характер і може бути в будь-якій точці України, від АТО до Луцька, від Луцька до Києва.

Вже не буде мирних протестів беззбройного населення проти збройних загонів влади, того що називають Майданом, у центрі столиці, вже не буде – це вчорашній день», – зауважив політолог.

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE