Politerno > Україна і світ > Дружина Насірова внесла за нього заставу (оновлюється)

Дружина Насірова внесла за нього заставу (оновлюється)

  • 16 Березня, 2017
  • 2003 Переглядів
  • 0

Як повідомили ряд Українських ЗМІ, дружина відстороненого керівника ДФС Романа Насірова внесла за нього заставу у розмірі 100 мільйонів гривень.

Про повідомляє Спеціалізована антикорупційна прокуратура на своїй офіційній сторінці у Facebook.

“Дружина Романа Насірова, який підозрюється у вчиненні злочину, передбаченого ч. 2 ст. 364 КК України (зловживання службовим становищем, що спричинило тяжкі наслідки) внесла грошову заставу визначену ухвалою слідчого судді Солом’янського районного суду міста Києва від 7 березня 2017 року в розмірі 100 млн. грн. на спеціальний рахунок Солом’янського районного суду”, – йдеться у заяві.

В САПі нагадали, що на Насірова тепер покладено наступні обов’язки:
– прибувати до детектива, прокурора, слідчого судді, суду за першою вимогою;
– носити електронний засіб контролю.
– не відлучатися із населеного пункту, в якому він зареєстрований, проживає чи перебуває, без дозволу детектива, прокурора або суду;
– повідомляти детектива, прокурора чи суд про зміну свого місця проживання та/або місця роботи;
– утримуватися від спілкування з іншими підозрюваними у кримінальному провадженні;
– здати на зберігання до Державної міграційної служби України свій паспорт (паспорти) для виїзду за кордон, інші документи, що дають право на виїзд з України і в’їзд в Україну.

“У випадку невиконання підозрюваним вищезазначених обов’язків прокурори САП клопотатимуть перед судом про обрання запобіжного заходу тримання під вартою”, – сказано у повідомленні.

Як повідомили “Українській правді” в НАБУ Насірова звільнять з-під варти вже у четвер. До приміщення СІЗО вже приїхали два його адвокати.
Під будівлею СІЗО зібрали журналісти.

Як відомо, Роман Насіров був затриманий 2 березня.

У понеділок 13 березня Апеляційний суд Києва прийняв рішення залишити під вартою відстороненого голову ДФС Романа Насірова.

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE