Politerno > Україна і світ > 52% читачів УНІАН вважають, що Парасюка слід позбавити депутатської недоторканості

52% читачів УНІАН вважають, що Парасюка слід позбавити депутатської недоторканості

  • 25 Березня, 2017
  • 2284 Переглядів
  • 0

На думку 41% опитаних нардеп Володимир Парасюк є справжнім патріотом України і його слід залишити у спокої.

Згідно з результатами останнього опитування на сайті УНІАН, 52% читачів вважають, що скандального народного депутата Володимира Парасюка варто позбавити депутатської недоторканості, щоб він відповів за свої дії “по закону” та припинив розхитувати ситуацію в країні.

При цьому на думку 41% опитаних він є справжнім патріотом, який працює на благо України, і його слід залишити у спокої.

Ще 7% респондентів відповіли, що з Парасюком нічого не треба робити, хай все буде як є, адже принаймні за ним весело спостерігати.

Як повідомлялось, ввечері 14 березня стався конфлікт між силовиками і блокадчиками біля Слов’янська. За версією правоохоронців, група осіб на чолі з нардепом Володимиром Парасюком відмовлялися проходити стандартну перевірку і тим самим спровокували конфлікт, в результаті якого постраждали семеро поліцейських.

Водночас у Парасюка стверджували, що насправді це правоохоронці били активістів, застосовували сльозогінний газ і навіть стріляли по них. Сам Парасюк, за словами помічниці нардепа, при цьому постраждав.

При цьому дії Парасюка різко засудив президент Петро Порошенко, Аваков виступив за притягнення Парасюка до відповідальності, а генпрокурор Юрій Луценко не виключив висунення підозри нардепу.

Тим часом поліцейські вже підписують лист щодо позбавлення Парасюка недоторканності.

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE