Politerno > Україна і світ > Марія Максакова попрощалася з чоловіком, в сльозах вставши на коліна біля його труни

Марія Максакова попрощалася з чоловіком, в сльозах вставши на коліна біля його труни

  • 25 Березня, 2017
  • 2198 Переглядів
  • 0

У Києві відспівали убитого російського екс-депутата.

Про це повідомляють вітчизняні та російські ЗМІ.

Церемонія відбулася у Володимирському соборі в центрі міста. Серед близько сотні присутніх на відспівуванні особливу увагу журналістів була прикута до дружини покійного – оперної співачки Марії Максакової.

Спочатку вдова намагалася триматися спокійно і не давала волю почуттям. Періодично у Марії дзвонив невимкнений телефон і їй доводилося відволікатися на перегляд повідомлень. Максакову підтримував товариш Вороненкова – Ілля Пономарьов. Наприкінці церемонії відспівування Максакова встала на коліна біля труни чоловіка, і по її щоках покотилися сльози. Марію підтримували близькі. Після церковного обряду церемонія вирушила на напівзакрите Звіринецьке кладовище.

Як повідомлялось, Вороненкова вбили 23 березня в центрі Києва.

В результаті перестрілки також було поранено охоронця Вороненкова і самого нападника, який пізніше помер від отриманих поранень.

Президент Петро Порошенко назвав вбивство Вороненкова актом державного тероризму з боку Росії, яку екс-депутат Держдуми РФ був змушений залишити з політичних мотивів.

Вороненков був одним із головних свідків російської агресії проти України й, зокрема, ролі екс-президента Віктора Януковича щодо введення в Україну російських військ.

Вчора в інтернеті з’явилося відео моменту вбивства екс-депутата Держдуми Дениса Вороненкова.

 

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE