Politerno > Україна і світ > У Москві силовиками затримано близько 500 учасників неузгодженої акції

У Москві силовиками затримано близько 500 учасників неузгодженої акції

  • 26 Березня, 2017
  • 1724 Переглядів
  • 0

Близько 500 осіб затримано в центрі Москви під час проведення неузгодженої опозиційної акції.

“При проведенні публічного заходу в центрі Москви співробітниками поліції і Росгвардіі були затримані близько 500 осіб. В даний час вони доставлені до територіальних підрозділів поліції для складання протоколів про адміністративні правопорушення”, – сказали в ГУ МВС.

26 березня представники позбавленої реєстрації Партії прогресу планували провести в центрі столиці ходу та мітинг на Тверській вулиці. Урядом Москви акція не була узгоджена, організаторам були запропоновані альтернативні місця проведення, згоди на які не надходило. У свою чергу, організатори антикорупційного мітингу відмовилися від пропозиції московської влади провести його в гайд-парку в Сокольниках, або на вулиці Перерва в районі Мар’їно.

Раніше прокуратура попередила організаторів неузгодженої акції про неприпустимість порушень закону. Поліція в свою чергу попросила москвичів і гостей столиці утриматися від участі в неузгодженому заході, так як він незаконний і в умовах, що склалися зростає ризик провокаційних дій, спрямованих на порушення громадського порядку.

Зазначимо що акції протесту набули всеросійського масштабу від Москви і Петербурга до Сибіру і Дальнього Сходу.

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE