Politerno > Україна і світ > КНДР збирається проводити ракетні випробування щотижня

КНДР збирається проводити ракетні випробування щотижня

  • 18 Квітня, 2017
  • 1305 Переглядів
  • 0

Північна Корея продовжить випробування ракет “на щотижневій, щомісячній та річній основі”, незважаючи на міжнародний осуд і збільшення військової напруженості у відносинах зі Сполученими Штатами Америки.

Про це заявив глава департаменту МЗС КНДР по відносинам з США Хан Сон Рел, передає ВВС.

За його словами, якщо влада США буде “настільки дурною, щоб використовувати військові засоби”, це призведе до “повномасштабної війни”.

Варто відзначити, що США готові завдати превентивного удару по КНДР, якщо буде помічена підготовка до ядерних випробувань з боку Північної Кореї.

Також віце-маршал Корейської народної армії, член Національної ради оборони Чхве Рен Хе заявив, що КНДР відповість ядерним ударом на ядерну війну, спровоковану США.

У підсумку, за даними агентства, в адміністрації Трампа зупинилися на лінії, яка передбачає “максимальний тиск і залученість” США в процес вирішення проблеми КНДР.

Пізніше радник з національної безпеки США Герберт Раймонд МакМастер заявив, що в даний час вже існує міжнародний консенсус, в тому числі і з Китаєм, про те, що подальші ракетні випробування Північної Кореї не можна терпіти.

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE