Politerno > Україна і світ > Число обстрілів в зоні АТО зросло на третину – штаб (Відео)

Число обстрілів в зоні АТО зросло на третину – штаб (Відео)

  • 18 Квітня, 2017
  • 1352 Переглядів
  • 0

Противник веде обстріл на всіх напрямках.

За минулу добу, 17 квітня, підрозділи сепаратистів 32 рази обстріляли позиції Збройних сил України на Донбасі. Один боєць отримав поранення, повідомляє прес-центр штабу АТО:

“Ситуація у районі проведення АТО загострюється. За минулу добу підрозділи російсько-окупаційних військ 32 рази відкривали вогонь по позиціях Збройних Сил України. Епіцентром вогневих протистоянь продовжує залишатись Приморський напрямок. Вогнем мінометів калібру 120-мм та озброєння БМП ворог накривав захисників Новогригорівки.

Оборонців Чермалика противник обстрілював з 82-міліметрових мінометів, а в районі Мар`їнки застосував великокаліберні кулемети. По морських піхотинцях під Водяним ворог гатив з озброєння БМП, протитанкових гранатометів та великокаліберних кулеметів. З гранатометів різних систем та стрілецької зброї обстрілювали наших воїнів поблизу Широкиного, Талаківки та Павлополя. У районі Талаківки та Водяного активізувались ворожі снайпери.

На Донецькому напрямку, з 82-міліметрових мінометів, гранатометів та кулеметів великого калібру противник гатив по позиціях поруч Авдіївки. З протитанкових гранатометів, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї вів вогонь по опорних пунктах у районі Шахти “Бутівка”.

З кулеметів великого калібру та стрілецької зброї ворог вів вогонь по оборонцях Кам’янки.
На Луганському напрямку, по позиціях поблизу Катеринівки підрозділи російсько-окупаційних військ застосували міномети калібру 82-мм та автоматичні гранатомети. З протитанкових гранатометів противник вів вогонь по опорних пунктах у районі Новоолександрівки,
За минулу добу один український воїн отримав поранення.”
 

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE