Politerno > Україна і світ > Сестра невістки Порошенко одружена з віце-губернатором Ленінградської області

Сестра невістки Порошенко одружена з віце-губернатором Ленінградської області

  • 6 Травня, 2017
  • 2404 Переглядів
  • 0

Родичі Юлії Порошенко живуть в Росії і в Криму

Дружина старшого сина президента і нардепа Олексія Порошенка виявилася родичкою віце-губернатора Ленінградської області.

“Страні” стали відомі подробиці з біографії невістки президента.

У Юлії Аліханової (в дівоцтві) є старша рідна сестра по імені Анна. За чоловіком у неї тепер прізвище – Ялова. Її чоловік – Дмитро Яловий є віце-губернатором Ленінградської області з економіки та інвестицій. Як стверджує ресурс Life78, Анна і Дмитро виховують двох дітей.

Журналісти “Страни” знайшли в базі жителів Санкт-Петербурга, що Юлія Львівна Алиханова прописана з батьками за адресою вул. Белградская, 44. Сім’я Юлії і донині живе в Росії. Мама – Олена Емільевна – працює в Асоціації банків Півночі-Заходу, займається розміщенням реклами в виданнях. Інформація про це є на офіційному сайті Асоціації. Батько -Лев Фараоновіч – військовий пенсіонер і зараз допомагає старшій дочці Анні з дітьми.

Кореспонденти Life78 відшукали родичів батьків Юлії Порошенко. З’ясувалося, що дядько і тітка Олени Емільевна Аліхановим живуть на Кримському півострові і спілкуються зі своєю петербурзької ріднею. Віктор Павлович і Лідія Григорівна на всі питання про вибір внучатої племінниці відповідають ухильно. Але свої політичні погляди Лідія Григорівна не приховує. Каже, що всією сім’єю ратували за приєднання Криму до Росії і йшли на референдум, як на свято: “Ми тепер – Росія, і ми дуже задоволені. У нас був референдум, люди всі виходили, люди хотіли цього, люди чекали цього. І ми йшли туди, як на свято. Це щире бажання всього Севастополя. ми ж були завжди Росією, ми ніколи не були Україною. Якби цього не сталося, я не знаю, щоб у нас тут було”.

Раніше “Страна” повідомляла, що Юлія Порошенко не сидить у декретній відпустці. Через півроку після того, як у Юлії та Олексія народилася дочка Єлизавета (у пари є ще старший син Петя), дівчина вийшла на роботу.

Виданню стало відомо, що Юлія Порошенко намагається призупинити “витік мізків” з України і займається підтримкою стартапів.

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE