Politerno > Україна і світ > Юрій Луценко, за рік на посаді Генпрокурора, не виконав свої обіцянки перед правоохоронцями і займався самопіаром.

Юрій Луценко, за рік на посаді Генпрокурора, не виконав свої обіцянки перед правоохоронцями і займався самопіаром.

  • 12 Травня, 2017
  • 1492 Переглядів
  • 0

Юрій Луценко, перебуваючи рік на посаді Генпрокурора, не виконав свої обіцянки перед правоохоронцями і займався самопіаром.

Про це в коментарі Голос UA повідомив політолог Олексій Якубін.

“Якщо оцінювати річну діяльність Луценка на посаді Генпрокурова, то варто зупинитися на пункті розкриття кількості резонансних справ. Адже Луценко заявляв, що їх розкриття – справа його честі. Ми бачимо, що результати далеко не відповідають гучним заявам Юрія Луценка.

Інтерпол зняв з розшуку Януковича і людей з його оточення, а справи з приводу розстрілу громадян на Майдані досі не розкриті. Також не розкрито справу Павла Шеремета. Тобто за рік роботи Луценко в Генеральній прокуратурі, немає ніякого прогресу у цих справах”, – сказав А. Якубін.

Також, за словами експерта, Луценко перетворив Генпрокуратуру в піар – службу.

“Крім того, під Луценко був змінений закон для того, щоб він очолив Генеральну прокуратуру. Адже у нього не було подібного досвіду роботи. У підсумку він перетворив прокуратуру в піар-службу. Якщо послухати його заяви, то виходить, що ГПУ веде суперуспішну діяльність, а за фактом це – лише самопіар. Посада генпрокурора для Луценка – піар-трамплін, де він може за допомогою гучних і резонансних інформаційних приводів нагадувати про себе”, – уточнив А. Якубін.

Також експерт зазначив, що Луценко не виконав свої обіцянки, які він давав правоохоронцям.

“Він обіцяв підняти заробітні плати слідчим, але в підсумку цього не зробив. Тому Луценко не користується великою довірою всередині правоохоронної системи”, – резюмував А. Якубін.

Нагадаємо, рівно рік тому народні депутати змінили під Луценко законодавство, дозволивши очолити Генпрокуратуру людині без вищої юридичної освіти.

12 травня 2016 року Юрій Луценко запевняв парламентаріїв, що цей факт жодним чином не зможе вплинути на ефективність роботи ГПУ.

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE