Politerno > Україна і світ > Порошенко і Ахметов – це одна команда, – Корнійчук

Порошенко і Ахметов – це одна команда, – Корнійчук

  • 16 Травня, 2017
  • 1710 Переглядів
  • 0

А якщо серйозно, то з політтехнологічної точки зору Порошенко все правильно зробив, організувавши програму дружини на каналі Ахметова. Адже зрозуміло, що суть не в піарі. Це ж явний антипіар.

Реальна мета технології – в очах українців чітко прив’язати до себе Ахметова. Тепер всі знають: Порошенко і Ахметов – це одна команда. Порошенко і Оппоблок – це одна команда. Під час виборів президента, якщо Ляшко виведуть до другого туру замість Тимошенко, як планують на Банковій, відразу розкрутять: Порошенко, Ахметов і Ляшко – одна команда. Тому Ляшко приречений програти.

Якщо Порошенко з Ахметовим раптом поб’ють горшки і олігарх захоче відродити Оппоблок, створити якусь партію чи піти в політику, то всі будуть знати: за цим стоїть Порошенко – вони ж одна команда.

Якщо Ахметов захоче перед виборами раптом дати грошей Тимошенко або своїх людей до неї в “список” заслати, то Юля вже змушена сто разів подумати, оскільки адже виборці відразу скажуть: взяти гроші від Ахметова – це рівносильно взяти гроші від Порошенка, оскільки це одне ціле .

Так ви з Порошенком не вороги насправді? Так чому ж ми повинні за тебе голосувати?

Загалом, тут треба “віджати” належне Порошенко. Абсолютно банальна політтехнологія, а поставила хрест на репутації Ахметова, зробивши його “рабом” Банкової і Порошенко.

На відміну від часів, коли Ахметов був “господарем” Банкової при Януковичі і це надавало йому повагу в очах людей …

Дмитро Корнійчук

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE