Politerno > Україна і світ > Гімн вишиванці у Верховній в Раді (Фоторепортаж)

Гімн вишиванці у Верховній в Раді (Фоторепортаж)

  • 18 Травня, 2017
  • 1760 Переглядів
  • 0

18 травня народні депутати прийшли на засідання Верховної Ради в українському національному одязі на честь Дня вишиванки.

Відзначимо, що наші парламентарії вбираються в вишиті сукні і сорочки не тільки в цей день, але сьогодні майже всі присутні в сесійній залі дотримувалися “українського дрес-коду”. Спостерігало видання Страна

Вікторія Сюмар в платті-вишиванці, а Людмила Денисова (праворуч) в вишитому корсеті з відкритими плечима фото: Аркадій Манн, “Страна”

Депутат від “Народного фронту” Вікторія Сюмар вибрала зі свого гардеробу довгу сукню з вишивкою. Через те, що малюнок на ньому дуже схожий на той, який ставить на свої вироби дизайнер Віта Кін, в ЗМІ почали писати, що ця сукня коштує 20 тис. грн і з колекції саме Vita Kin.

Сама Вікторія спростувала цю інформацію: “Я купила це плаття в переході на Майдані. Коштує воно 2700 гривень. Це не Віта Кін, хоча вона молодець”.

Нардеп Олена Кошелєва в вишитому платті, фото: Аркадій Манн

Олені Кошелевій з “Радикальної партії” теж приписали наряд від Віти Кін. Насправді Кошелева, як і в минулому році була в одязі від українського виробника. Червону сукню, за її словами, вона придбала в “Метрограді” (торговий центр під землею в центрі Києва).

“Спустіться в перехід, можливо знайдете щось і для себе, частіше гуляйте по” Метрограду “,”Всі свої” і українському мас-маркету. Цього року плаття дійсно з переходу, це комп’ютерна вишивка. Але якщо вам більше подобається Віта Кін , на здоров’я, мені ні”, – прокоментувала свій наряд Кошелева.

Олексій Порошенко надів вишиванку під піджак, а депутат Тетяна Ричкова від БПП (за ним) вибрала світле плаття з вишивкою, фото: Аркадій Манн

Надія Савченко та Віктор Пинзеник (ліворуч), фото: Аркадій Манн

Надія Савченко з’явилася в сесійній залі у вишиванці з синім орнаментом. Відзначимо, що вона прийшла в брюках і в туфлях на підборах. Останнім часом Надія намагається бути більш жіночною і змінює свій імідж.

Віце-спікер Оксана Сироід в вишиванці і строгому чорному сарафані, фото: Аркадій Манн

Депутат від БПП Марія Матіос крім вишитої сукні на голову пов’язала українську хустку, фото: Аркадій Манн

Нардеп і дружина генпрокурора Ірина Луценко вибрала в честь свята вишите плаття, фото: Аркадій Манн

Радикал Андрій Лозовий завжди підтримує флешмоби в Раді, фото: Аркадій Манн

Сергій Пашинський (зліва) вибрав сорочку з яскравою вишивкою, а Тетяна Чорновіл прийшла в чорній сукні з рожевими квітами, фото: Аркадій Манн

Тетяна Донець, депутат з “Народного фронту”, фото: Аркадій Манн

Одна з найстильніших жінок-депутатів Тетяна Донець з “Народного фронту” проігнорувала свято і прийшла в костюмі. Без вишиванок в ВР сегодя було лише кілька людей.

 

 

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE